Connect with us

National

TAROM: Linie prioritară de contact, pentru pasagerii afectaţi de anulările zborurilor din 8 iulie

Published

on

„Compania TAROM s-a confruntat cu o situaţie fără precedent, aceea de anulare a numeroase zboruri, ca urmare a declaraţiilor individuale de inapt pentru zbor ale personalului navigant. Ca urmare a acestei situaţii independente de voinţa şi acţiunile companiei, pasagerii au fost afectaţi de anularea zborurilor regulate.
Compania a oferit alternative pentru călători, iar echipa de asistenţă este în contact direct cu aceştia, pentru a oferi informaţii detaliate privind reprogramarea zborurilor, rambursările sau alte opţiuni disponibile.
Pentru a facilita procesul de compensare a călătorilor afectaţi, în urma anulării unor zboruri regulate în cursul zilei de 8 iulie, TAROM anunţă crearea unei adrese de email dedicate: despagubire8iulie@tarom.ro, la care pasagerii pot transmite cererile şi documentele necesare, în vederea obţinerii despăgubirilor, în conformitate cu Regulamentul EC 261/2004. Informații necesare: nume și prenume; număr de zbor; copia biletelor de călătorie şi codul rezervării; dacă este cazul, dovada plăţii pentru cheltuielile suplimentare privind cazarea, masa, transportul de la aeroport la unitatea de cazare şi de la unitatea de cazare la aeroport; modalitatea de compensare pentru care optează (bani / voucher electronic).
Voucherul electronic poate fi utilizat pentru achiziţionarea de bilete TAROM, emise pe zboruri operate TAROM (cu număr de zbor RO), în termen de un an de la data emiterii. Contravaloarea voucherului nu este rambursabilă.
Pentru pasagerii, care vor opta pentru plata compensaţiei în bani, este necesar să transmită datele bancare în următorul format: nume şi prenume beneficiar cont, denumirea băncii, sucursala, adresa băncii, Iban, Cod SWIFT/BIC, monedă cont.
Pentru informaţii suplimentare, pasagerii pot contacta centrul de suport TAROM la numerele de telefon: (004) 021 9978, (004) 0800500 131 (TelVerde), (004) 0371 529 000 sau pe oricare dintre adresele de email: contact@tarom.ro, rezervari@tarom.ro – potrivit comunicatului TAROM.