Connect with us

Evenimente

(Teaser) Enrique Iglesias prezintă noul său single, ASTAZI, de Dragobete!

Videoclipul a fost filmat în Cuba și ar urma să fie lansat online astazi.

Published

on

Enrique a debutat odată cu apariția albumului care îi poartă numele, lansat în anul 1995. Discul s-a bucurat de succes în Europa latină, fiind comercializat în peste șase milioane de exemplare.Până în anul 2000, Enrique a mai lansat două albume în limba spaniolă: Vivir (1997) și Cosas del Amor, dar și unul în limba engleză, intitulat Enrique. Cele trei materiale discografice au primit peste unsprezece discuri de platină și au fost comercializate în șaptesprezece milioane de exemplare.

Chiar de Dragobetele românesc, Enrique Iglesias prezintă noul său single, „Súbeme la radio”. Videoclipul  a fost filmat în Cuba și ar urma să fie lansat online astazi.

Iata teaserul postat de artist pe pagina sade Facebook:

În urmă cu exact un an, Enrique Iglesias a înregistrat două recorduri mondiale Guinness, fiind desemnat artistul latin cu cele mai multe hituri în topul Hot Latin Songs, în timp ce melodia sa „Bailando” a avut cea mai lungă staţionare în acest clasament.

Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a lansat până acum mai multe hituri, printre care „Bailando”, „Ring my bells”, „Hero”, „Bailamos”, „Noche Y De Dia”, „Turn the night up”, „Tonight”, „I like it”, „Do you know”, „Not în love”.

Enrique Iglesias a concertat la Bucureşti, pe 12 mai 2016, în pavilionul central al Romexpo, în cadrul turneului internațional „Sex and Love”.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: