Connect with us

Regional

Teatrul COLIBRI Craiova participă la un maraton al festivalurilor din România.

Published

on


Până la finalul acestei luni, actorii Teatrului pentru copii şi tineret Colibri din Craiova, bucură cu poveştile lor nu doar publicul craiovean, ci şi iubitorii spectacolelor cu păpuşi din oraşele Alba Iulia, Galaţi, Slatina, Caracal si Braşov, într-un maraton al festivalurilor din România.

Primul popas a fost facut la Festivalul Internaţional de Teatru „Poveşti”, din Alba Iulia, cu spectacolul „Pic”, de Ana Cucu Popescu.

Ce urmeaza, aflam de la purtătorul de cuvânt al teatrului Colibri, Andreea Melinescu:

”Și urmează pe 23 mai să plecăm la Galați cu spectacolul ”De-aș fi scufița roșie“,” cu și de Geo Dinescu și Marin Fagu, în cadrul Festivalului Internațional de Animație Gulliver. Pe 26 mai urmează spectacolul ”Ursul păcălit de vulpe” la Slatina, într-un proiect Teatrul pentru Copii.

Și ziua următoare vom fi la Caracal, în cadrul Festivalului de Teatru Ștefan Iordache, cu spectacolul ”Povestea celor trei purceluși”. Acest maraton al festivalurilor se încheie luni, pe 29 mai, tot cu spectacolul ”Pic” și la Brașov, la ediția cu numărul opt a Festivalului Internațional de Teatru pentru Copii Arlechino Caravana poveștilor.

De asemenea, vă așteptăm și în perioada 1- 4 iunie, când vor fi și zilele Craiovei și zilele Copilului și vom avea foarte multe evenimente aici, la teatru.”