Connect with us

CULTURAL

Teatrul Colibri dezvăluie, în weekend, ”Povestea flașnetarului”

Published

on

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova prezintă, la sfârșitul acestei săptămâni, ”Povestea flașnetarului”, un spectacol de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica: Marin Fagu și Kevin MacLeod.

Povestea începe în fantasticul tărâm al zânelor, unde totul era minunat până când, un tată, speriat că își va pierde fiica, face un gest necugetat, care îl condamnă să își trăiască restul vieții în tărâmul oamenilor.

Povestea flașnetarului, Teatrul Colibri

„Povestea Flașnetarului este un spectacol pentru toate vârstele, cu un puternic impact emoțional, datorită poveștii unui tată și a fiicei sale care ajung să facă gesturi nesăbuite, din prea multă iubire.“ (Geo Dinescu, actriță)

„Este un spectacol muzical, în doi actori, cu text original, cu păpuși compuse cu corpul actorilor, care ajung la rândul lor să mânuiască alte păpuși.“ (Marin Fagu, actor)

Prima reprezentație a spectacolului ”Povestea flașnetarului” este programată sâmbătă, 18 iulie 2020, ora 18.00, pe esplanada Teatrului Colibri, iar cea de-a doua va putea fi văzută duminică, 19 iulie 2020, la ora 11.00, la Teatrul de Vară din Parcul Nicolae Romanescu.

Accesul la reprezentații este gratuit și se face exclusiv în limita locurilor disponibile. Purtarea măștii este obligatorie toată durata reprezentațiilor, la fel ca și distanțarea de 2 metri între locuri sau  măsurarea temperaturii, înainte de intrarea la spectacole.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic), spectacolele vor fi anulate.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: