Connect with us

CULTURAL

Teatrul Colibri: ”Invitație la joacă” și ”Razna prin povești”

Published

on

Teatrul pentru copii și tineret ”Colibri” Craiova lansează o nouă ”Invitație la joacă”, pentru sâmbătă, 4 iulie 2020, de la ora 18.00. Spectacolul este inspirat de cel aflat în repertoriul de scenă, regia Alexandra Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei – Moraru, și a fost adaptat pentru a fi jucată în spațiu neconvențional, pe esplanada Teatrului ”Colibri”. În distribuție îi veți întâlni pe Alis Ianoș și Daniel Mirea, iar partenera de joacă va fi actrița Oana Stancu.

Duminică, 5 iulie 2020, la ora 11:00, Oana Stancu și Daniel Mirea îi cheamă pe cei mici la Teatrul de Vară din Parcul Romanescu, pentru a porni ”Razna prin povești”, alături de clovnii Pepi și Pepa. Cei doi fac deliciul publicului și stârnesc hohote de râs, de fiecare dată când confundă poveștile și încurcă personajele. 

Accesul la reprezentații este gratuit și se face în limita locurilor disponibile, în spațiile special amenajate pentru public, respectând măsurile și regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19: purtarea obligatorie a măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata reprezentațiilor, distanțarea de 2 m între locuri și măsurarea temperaturii înainte de intrarea la spectacole.

În caz de vreme nefavorabilă (ploaie, vânt puternic) spectacolele vor fi anulate.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: