Connect with us

CULTURAL

Teatrul ”Colibri” își deschide porțile!

Published

on

În acest weekend, Teatrul pentru copii și tineret ”Colibri” deschide stagiunea 2020-2021. Primul spectacol va fi sâmbătă, 3 octombrie 2020, ora 18.00, când publicul se va bucura de spectacolul ”Puiul de Om din Cartea Junglei”, după Rudyard Kipling, scenariul, regia și scenografia Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță, voci: Radu Popa, Ioana și Andrei Popescu, Laura Pumnea. În distribuție regăsim actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan.

Duminică, 4 octombrie 2020, la ora 11.00, este programat spectacolul ”Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor”, adaptare după povești populare rusești, scenariul și regia Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție, alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Dată fiind perioada pe care o traversăm, spectatorii trebuie să respecte mai multe reguli, printre care: numărul maxim admis de persoane, în sala de spectacole, este de 90; accesul în sală se face cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului, după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic; casa de bilete va fi închisă cu 15 minute înainte de începerea spectacolului; purtarea obligatorie a măștii; distanțare fizică, prin păstrarea a trei scaune libere între spectatori, doar pe rândurile pare. Excepție face minorul de până în 12 ani, care poate sta lângă însoțitor. Un adult poate sta lângă maximum doi minori. În plus, nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3 grade Celsius.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: