Connect with us

Regional

Teatrul Colibri participă la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“, de la Timișoara

Published

on

După proaspăta revenire de la Festivalul Internațional de Teatru de păpuși PIF – ediția a 54-a, de la Zagreb, Croația, și deschiderea stagiunii 2021-2022, la Craiova, cu premiera spectacolului ”Dănilă Prepeleac”, regia Valentin Dobrescu, Teatrul Colibri pornește din nou la drum. De data aceasta, pentru a participa la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ – ediția a VI-a, la invitația Teatrului pentru copii și tineret Merlin Timișoara, ediție în care, potrivit organizatorilor, „bagheta lui Merlin prinde viață chiar și sub mască“.

Marți, 28 septembrie 2021, publicul timișorean se va bucura de întâlnirea cu actrițele Adriana Ioncu şi Alla Cebotari, care însuflețesc spectacolul ”Bună dimineața, noapte bună”, adaptare după Donald Bisset, traducerea Ivan Juvetov şi Adriana Bora, regia Joro Ivanov, scenografia Eustaţiu Gregorian, muzica Alexandr Mihailov.

„Bună dimineața, noapte bună“ este un spectacol muzical, antrenant, construit în jurul unei rivalități amuzante între noapte și zi, fiecare căutând să câștige cât mai mult simpatia copiilor. Spectacolul se adresează unui public de peste 3 ani și va fi prezentat marți, 28 septembrie 2021, ora 18.00, pe scena Teatrului Merlin, din Timișoara.