Connect with us

Regional

Teatrul Colibri susține campania umanitară „Artiști români pentru artiști ucraineni“

Published

on

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova se alătură teatrelor din România, care susțin campania umanitară „Artiști români pentru artiști ucraineni“, inițiată de UNITER (Uniunea Teatrală din România), în parteneriat cu Worldwide Reading Project și CITD (The Center for International Theatre Development) din Baltimore, proiect de strângere de fonduri, care se desfășoară în perioada 16 mai – 15 iunie.

În cadrul acestei campanii, Teatrul Colibri Craiova prezintă spectacolul „De-a capra cu trei iezi“, sâmbătă, 11 iunie 2022, ora 18.00.

Potrivit comunicatului UNITER, 46 de instituții culturale de stat și independente au răspuns favorabil apelului de a fi împreună, prin teatru, pentru păstrarea demnității artiștilor și pentru susținerea culturii ucrainene. S-au alăturat campaniei și instituții culturale din Republica Moldova. Sumele strânse din vânzarea de bilete, donații și sponsorizări se pot vira în contul special deschis de Asociația UNITER, Fondul de Solidaritate Teatrală, RO22RNCB0072049712860086 BCR SECTOR 1.

Detalii despre programul spectacolelor din campanie se găsesc pe site-ul www.uniter.ro, pe site-urile teatrelor partenere și pe www.mystage.ro.