Connect with us

Sport

Tenis: Djokovic, prins cu minciuna? Australienii continuă să facă verificări

Published

on

Revenit la antrenamente, pe terenurile de la Australian Open, după o primă victorie în fața autorităților australien, Novak Djokovic nu a ieșit din vizorul acestora, iar documentele completate la intrarea în țară sunt din nou verificate. Nevaccinat și cu scutirte medicală, sârbul a completat un formular, prin care dădea asigurări că nu a călătorit, în cele 14 zile, premergătoare zborului său către Australia. Cu toate acestea, el a părăsit Serbia, pentru a se antrena, în Spania, în perioada Anului Nou. Academia de Tenis Soto (cu sediul în sudul Spaniei) a publicat mai multe videoclipuri cu numărul 1 mondial la antrenament sau înconjurat de copii. Potrivit presei australiane, Djokovici ar fi părăsit Spania, pe 4 ianuarie.

 Documentul completat de sârb, când a intrat în Australia, precizează că „oferirea de informaţii incorecte guvernului australian este o infracţiune gravă”, care poate duce la „până la 12 luni de închisoare”.

Marţi, premierul australian Scott Morrison şi omologul său sârb, Ana Brnabic, au discutat despre situaţia în care se află numărului 1 ATP. „Amândoi au convenit să rămână în legătură cu acest subiect şi să consolideze relaţiile bilaterale” dintre Australia şi Serbia, anunţă Daily Telegraph.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: