Connect with us

CULTURAL

Tenorul Ştefan von Korch, în ”Carmina Burana”, la Filarmonica Oltenia din Craiova

Published

on

După o vară, în care a concertat în 27 de oraşe din China şi a popularizat repertoriul liric românesc în Germania, tenorul Ştefan von Korch revine în atenţia publicului din România, în una din lucrările vocal-simfonice în care impresionează frecvent audienţa, ”Carmina Burana” de Carl Orff: Este o lucrare solicitantă, dar cu satisfacţii mari, cu linii solistice şi corale superbe şi aranjamente orchestrale copleşitor de bogate. O experienţă sonoră de mare intensitate, pe care nimeni nu o uită şi la care vă invit, pe 24 noiembrie la Filarmonica Oltenia Craiova, transmite celebrul tenor publicului craiovean.

Pentru iubitorii genului vocal-simfonic, concertul înseamnă bucuria de a audia cea mai cunoscută cantată din lume, îndelung aşteptată şi aclamată pretutindeni, dar şi prilej de întâlnire cu solistul a cărui voce este adesea asociată cu această lucrare. Ştefan von Korch este actualmente cel mai solicitat solist pentru vocea de tenor din ”Carmina Burana, partitură pe care a interpretat-o de peste 33 de ori.

Concertul Carmina Burana este programat pe 24 noiembrie la Filarmonica Oltenia din Craiova, de la ora 19.00, sub bagheta dirijorului Svilen Simeonov. Alături de Ştefan von Korch vor fi Christine Razec (soprană) şi Alexandru Constantin (bariton). Maestru de cor: Bogdan Botezatu.

Biletele se găsesc pe: MyTicket.ro