Connect with us

Muzica si film

The Last of Us de la HBO va costa un total amețitor, cu o sumă de opt cifre per episod

Published

on

Este plasat la 20 de ani după ce civilizația contemporană a fost distrusă.

Atunci când vorbim de o povestire atât de profundă precum aceea care a susținut două dintre cele mai importante jocuri video din toate timpurile, cu siguranță că vrem să fie cum trebuie și adaptarea TV.

Judecând după amploarea bugetelor pentru adaptarea live-action a The Last of Us, cu siguranță acestea vor merge până la capăt pentru aducerea unei lumi întregi pe micul ecran.

Cu filmările în derulare la Fort Macleod în Alberta, Canada, Damian Petti, președintele International Alliance of Theatrical Stage Employees a vorbit la TV despre producție, descriind-o „un monstru” și continuând să precizeze: „are cinci scenariști și folosește o armată de sute de tehnicieni.

A avut șase luni de pregătire și preconizăm 12 luni de filmare. Acest proiect depășește cu ușurință o cifră cu șapte zerouri per episod, așa că va avea un impact multiplicat: numeroase activități vor beneficiar de pleiada de oferte de lucru”.

Semnată de Craig Mazin și Neil Druckmann (Chernobyl), producția The Last of Us îi are în rolurile principale pe Pedro Pascal (Mandalorianul) și Bella Ramsey (Urzeala Tronurilor) care vor juca rolurile lui Joel și Ellie, iar Gabriel Luna îl va juca pe fratele lui Joel, Tommy. Merle Dandridge își reia rolul lui Marlene, iar Nico Parker (The Third Day) va juca rolul fiicei lui Joel, Sarah.

The Last of Us „este plasat la 20 de ani după ce civilizația contemporană a fost distrusă, fiind despre o relație dintre Joel, un contrabandist în această lume, și Ellie, o adolescentă care ar putea deține cheia vindecării pandemiei.

Joel, un supraviețuitor călit, trebuie să o scoată pe tânăra de 14 ani din zona de carantină. Ceea ce începe ca o acțiune minoră devine o călătorie brutală și emoționantă prin varianta distopică a Statelor Unite, depinzând unul de celălalt pentru supraviețuire”.

sursa: cinemagia.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: