Connect with us

Muzica si film

The Lumineers a lansat “A.M. Radio”

Published

on

The Lumineers a lansat al treilea single de pe viitorul album “BRIGHTSIDE”. Proiectul va fi disponibil începând cu data de 14 ianuarie 2022. “A.M. Radio” conține cel mai măreț refren creat vreodată de trupă” a declarat Wesley Schultz, vocalistul, chitaristul și co-fondatorul formației.  “Piesa este un imn despre chemarea supernaturală a unor oameni”, a adăugat acesta.
 
Al patrulea album al trupei va conține și primul single “BRIGHTSIDE”, care în acest moment se află pe prima poziție în Billboard AAA Radio Chart, fiind a șasea piesă a formației ce reușește această performanță. Melodia este pe locul 3 în Alternative Radio Airplay și pe primul loc în top-ul AAA de la Mediabase pentru a treia săptămână consecutivă.
 
Produs de colaboratorul apropiat Simone Felice și mixat de David Baron în 2 sesiuni din iarna și primăvara anului 2021, noul album este primul proiect al trupei în 2 ani, fiind cel mai vesel și spontan. Cele 9 piese îi reunește pe cei 2 co-fondatori și compozitori, Wesley Schultz și Jeremiah Fraites, pe David Baron și Simone Felice pe partea de producție, dar și pe Byron Isaacs, Lauren Jacobson, Cindy Mizelle, James Felice și Diana DeMuth.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: