Connect with us

Fapt divers

Tiger Woods își continuă recuperarea la un spital din Los Angeles

Published

on

Tiger Woods, starul golfului profesionist, operat pentru leziuni grave la un picior, suferite în accidentul rutier de marţi, a fost transferat într-un prestigios spital din Los Angeles, pentru continuarea recuperării sale, a anunţat unitatea medicală, scrie Agerpres.
„Tiger Woods a fost transferat la centrul medical Cedars-Sinai, pentru a continua tratamentul ortopedic şi recuperarea”, a declarat, pe Twitter, doctorul Anish Mahajan, directorul interimar al spitalului Harbor-UCLA, unde campionul a fost transportat, imediat după accident. „Pentru a respecta secretul medical, centrul Harbor-UCLA nu va furniza informaţii suplimentare despre pacient”, s-a mai precizat în comunicat, adăugându-se că personalul medical a „avut onoarea de a-l trata pe unul dintre cei mai mari sportivi ai generaţiei noastre”.
Tiger Woods s-a rostogolit, de mai multe ori, marţi dimineaţă, după ce a pierdut controlul asupra vehiculului, pe o porţiune de drum abruptă şi predispusă la accidente, în apropiere de Los Angeles. Conform salvatorilor sosiţi la faţa locului, jucătorul era conştient și a fost scos din vehicul cu răni grave. Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specializat în descarcerare, pentru a-l extrage pe Tiger Woods din maşină, acesta fiind, apoi, transportat la un spital din apropiere. Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale, care a necesitat implantarea unei tije metalice în tibie şi şuruburi pentru consolidarea osului de la picior şi gleznă.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: