Connect with us

Regional

Tineri din Craiova cercetați pentru deținere de droguri

Jandarmii au găsit asupra …

Published

on

Patru persoane de sex masculin care dețineau în vederea consumului substanțe halucinogene interzise au fost depistate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Frații Buzești” Craiova.

Jandarmii au găsit asupra unui tânăr de 26 de ani, din Craiova, care, în data de 5.10.2017, în jurul orei 19.00, se afla pe Strada Caracal, în parcarea unui hypermarket situat vis-a-vis de Spitalul Militar Craiova, 4 pliculețe ce conțineau fragmente vegetale de culoare galben-olive, cu miros înțepător.

De asemenea, tot în aceeași zi, în jurul aceleași ore, dar pe Strada Severinului, vis-a-vis de Hanul Craiovița, un alt craiovean, în vârstă de 24 de ani, a fost depistat având asupra sa 3 pliculețe ce conțineau substanțe interzise. Fiind întrebați despre proveniența acestora, ambii au replicat că le-au achiziționat de la persoane necunoscute, în schimbul unei sume de bani, în vederea consumării acestora, prin amestecarea cu tutun.

În ziua de 6 octombrie au fost depistate 2 persoane de sex masculin, una dintre acestea,  un craiovean de 26 de ani, pe Strada Potelu, vis-a-vis de Parcul Nicolae Romanescu – zona ANL –urilor, în timp ce avea asupra sa 2 pliculețe de substanțe psihotrope, iar cea de-a doua persoana, pe Strada Caracal, în parcarea unui hypermarket situat vis-a-vis de Spitalul Militar Craiova, respectiv un tânăr în vârstă de 23 de ani, care deținea 4 pliculețe ce conțineau fragmente vegetale. Scopul deținerii acestor produse etnobotanice, conform declarațiilor acestora, era acela de a le consuma și nu de a le vinde.

Jandarmii au încheiat acte procedurale în acest sens, dosarele întocmite fiind înaintate către B.C.C.O. Craiova pentru continuarea cercetărilor, persoanele în cauză făcându-se vinovate pentru săvârşirea infracţiunii de deținere de droguri pentru consum propriu, fără drept.

sursa: craiovaforum.ro