Connect with us

Muzica si film

Tom Holland dezvăluie că „No way home” este finalul trilogiei Spiderman

Published

on

Următorul film Spider-man apare în luna decembrie și probabil va fi ultimul pentru o lungă perioadă, potrivit declarației actorului principal Tom Holland.

Cu toții priveam No Way Home ca pe finalul unei serii de filme, ca să zicem așa. Chiar dacă am fi fost destul de norocoși să mai plonjăm încă o dată în lumea acestor personaje, ceea ce ați vedea ar fi ceva foarte diferit. Nu ar mai fi aceeași trilogie. Am folosi tot timpul necesar și am construi ceva diferit, am schimba tonul filmelor. Dacă este sau nu cazul, nu știu. Dar, cu siguranță, am tratat No Way Home ca pe un final de serie de filme” .

Există însă posibilitatea ca personajul să apară în alte proiecte ale Marvel, mai puțin ca un erou adolescent și mai mult ca un Avenger adevărat, scrie polygon.com.

Tom Holland a apărut pentru prima dată în rolul omului-păianjen odată cu Captain America: Civil War, unde eroul era protejatul lui Iron Man. Personajul a continuat cu două filme dedicate lui, Spider- Man: Homecoming și Spider-Man: Far From Home.

Sursă text: cinemagia.ro

Sursă imagine: Sony Pictures

%d blogeri au apreciat: