Connect with us

Muzica si film

Tom Jones va lansa un nou album, ”Surrounded By Time”

Published

on

Tom Jones va lansa, pe 23 aprilie, un nou album de studio, intitulat ”Surrounded By Time”, în care „reinventează” câteva piese „de importanţă personală”, relatează EFE, preluat de Agerpres.

Acest nou produs discografic va fi cel de-al 42-lea album de studio al său, după „Long Lost Suitacase” (2015) şi „Spirit In the Room” (2012), care s-au remarcat prin dorinţa artistului galez, în vârstă de 80 de ani, de a se adresa unui public mai larg.

Piesa „Talking Reality Television Blues”, în care artistul abordează schimbările prin care a trecut televiziunea, de la apariţia sa, până în prezent, poate fi ascultată pe platformele digitale. „Am fost martor la începuturile ei. Nu ştiam pe atunci că voi face parte din TV, dar este posibil ca puterea sa să ne amintească cât de nebuni, creativi şi minunaţi suntem şi, de asemenea, cât de şocantă poate fi realitatea pe care o reflectă”, a explicat muzicianul, citat de Universal Music.

Printre melodiile incluse pe noul al lui Tom Jones se numără şi clasicele „One More Cup Of Coffee” (Bob Dylan), „Popstar” (Cat Stevens), precum şi „I Won’t Lie” (Michael Kiwanuka).

Numit Cavaler de regina Marii Britanii şi distins cu premiul BRIT Awards pentru Cel mai bun artist şi pentru contribuţia adusă muzicii britanice, Tom Jones a vândut, de-a lungul carierei sale de cinci decenii, peste 100 de milioane de albume.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: