DE ACTUALITATE

Top 10 al celor mai bine plătite vedete din lume

Revista Forbes tocmai a lansat ediția 2020 a listei Celebrity 100. Astfel, cea mai bine platita vedeta de pe glob a devenit:

1.     Kylie Jenner

Cea mai tânără membră a clanului Kar-Jenner a câștigat, în perioada iunie 2019 – mai 2020, fabuloasa sumă de 590 de milioane de dolari. Cea mai mare parte a banilor provine din vânzarea brandului de cosmetice pe care îl deține către Coty pentru 600 de milioane de dolari.

2.     Kanye West, cumnatul lui Kylie Jenner a încasat, în decursul aceleiași perioade, 170 de milioane de dolari. Kanye West a devenit faimos ca rapper, însă cea mai mare parte a averii sale provine din încasările de la brandul de îmbrăcăminte pe care îl deține. În 2019, Bank of America a evaluat brandul sau la 3 miliarde de dolari, potrivit Business Insider.

3.     Roger Federer

În acest clasament, elvețianul ocupă poziția a treia, încasând venituri în valoare de 106,3 milioane de dolari. Pe lângă faptul că este este unul dintre cei mai cunoscuți jucători de tenis din toate timpurile, Roger Federer este, în prezent, cel mai bine plătit sportiv din lume.

4.     Cristiano Ronaldo

Câștigurile lui Ronaldo sunt estimate la suma de 105 milioane de dolari. Sportivul a semnat un contract cu Juventus, despre care care presa scrie că valorează peste 100 de milioane de dolari. De asemenea, Ronaldo a avut numeroase colaborări cu branduri celebre, precum Tag Heuer, Clear Haircare și Nike.

5.     Lionel Messi

Lionel Messi este unul dintre cei mai faimoși sportivi din lume. Potrivit Forbes, contractul său actual cu Barcelona valorează peste 80 de milioane de dolari pe an. În perioada iunie 2019 – mai 2020, a încasat venituri de 104 milioane de dolari.

6.     Tyler Perry

Actorul și regizorul american ocupă poziția 6, încasând, în ultimul an, venituri de 97 de milioane de dolari. Perry deține franciza de filme Madea. De curând, Meghan Markle și Prințul Harry au locuit în conacul lui, în valoare de 18 milioane de dolari din Los Angeles, lucru care l-a readus în atenția presei.

7.     Neymar

Fotbalistul brazilian a câștigat, în ultimul an, 95,5 milioane de dolari. Neymar joacă, în prezent, la echipa Paris Saint-Germain, cu care a semnat un contract pe o perioadă de cinci ani. Sportivul extrem de titrat a fost cumpărat de la Barcelona, în 2017, pentru suma de 263 de milioane de solari, potrivit CNN.

8.     Howard Stern

Howard Stern este cea mai bine plătită vedetă radio. În 2015, New York Times a scris că Stern și-a prelungit contractul cu radioul SiriusXM pentru încă cinci ani. La vremea respectivă, contractul său  valora 80 de milioane de dolari. În ultimul an, Stern și-a sporit veniturile cu 90 de milioane de dolari.

9.     Lebron James

Potrivit NBC Sports, Lebron James a semnat, în 2018, un contract pe 4 ani cu echipa LA Lakers care se presupune că ar valora 154 de milioane de dolari. În perioada iunie 2019 – mai 2020, baschebalistul american a câștigat 88,2 milioane de dolari.

10.    Dwayne Johnson

Nu e mirare că Johnson și-a sporit averea în ultimul an cu 87,5 milioane de dolari. Este unul dintre cei mai doriți actori de la Hollywood și cel mai bine plătit actor din lume.

Sursa: forbes.ro

%d blogeri au apreciat: