Connect with us

Muzica si film

Top Gun: Maverick devine primul film al lui Tom Cruise cu încasări de peste 100 de milioane de dolari în weekendul de debut

Published

on

Sursă imagine: Cédric Dhaenens/unsplash.com

Top Gun: Maverick s-a lansat pe 27 mai și poate fi considerat deja un succes răsunător, după ce a înregistrat, conform boxofficemojo.com, încasări de peste 151 de milioane de dolari pe plan intern și peste 260 de milioane la nivel internațional.

Protagonistul principal al filmului, Tom Cruise, care a debutat în lumea cinematografului în 1981 cu Endless Love, este unul dintre cei mai bine cotate staruri din lume, fiind cunoscut pentru franciza Mission Impossibe, Risky Business, Jerry Maguire și, mai ales, pentru cascadoriile spectaculoase și periculoase pe le realizează singur.

Noul blockbuster prezintă povestea lui Maverick, care este chemat să antreneze o nouă generație de piloți, inclusiv Rooster Bradshaw (Miles Teller), fiul lui Goose din filmul original, care îl învinovățește pe Maverick pentru moartea tatălui său.

Din distribuție mai fac parte actori de foarte îndrăgiți de public, printre care se numprp Ed Harris, Jennifer Connelly și Glen Powell, Val Kilmer revinenind în rolul lui Iceman.

Sursă text: screenrant.com

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: