Connect with us

Evenimente

Toto Cutugno va concerta la Cluj-Napoca

Concertul, intitulat „Best Off”, de pe 13 martie, va fi dedicat tuturor femeilor din Romania!

Published

on

Cântăreţul italian Toto Cutugno va susţine un concert, intitulat „Best Of”, pe 13 martie, de la ora 19.00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în care va cânta melodiile care l-au consacrat, dar şi melodii dedicate femeilor.

Între melodiile pe care le va interpreta Toto Cutugno se numără „L’Italiano”, „Serenata”, „Insieme: 1992”, „Figli” şi „Stasera Parliamo Di Donne”, informează organizatorii evenimentului.

Biletele pentru concertul de la Cluj-Napoca se pot cumpăra, începând de ieri, la şase categorii de preţuri: 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei, 250 de lei, 300 de lei şi 350 de lei.

De asemenea, Toto Cutugno s-a declarat legat emoţional de România, pentru că a cunoscut mulţi români cu care a lucrat şi a colaborat foarte bine. „În România mă simt ca acasă”, a spus artistul, care a cântat pentru prima oară în România în anul 1993, la Festivalul „Cerbul de Aur”.

De atunci, Toto Cutugno a revenit pentru mai multe concerte sau ca invitat de onoare la diverse emisiuni de televiziune. Ultima dată, Toto Cutugno a susţinut un concert în România anul trecut, la Sala Palatului din Bucureşti. Cutugno şi-a recunoscut dragostea pe care o are faţă de poporul român şi a dezvăluit, anul trecut, că are doi angajaţi români în casa lui din Roma. „Atât de mult iubesc poporul român”, a spus atunci artistul.

Toto Cutugno a vândut peste 150 de milioane de albume şi a compus peste 400 de melodii, pentru peste 50 de interpreţi celebri, precum: Adriano Celentano, Joe Dassin, Luis Miguel, Fausto Leali, Miguel Bosé şi Ricchi e Poveri.

 

ULTIMA ORĂ

Regional13 ore ago

Acțiunile polițiștilor doljeni pentru reducerea riscului rutier (AUDIO)

Polițiștii doljeni au avut în ultimele 48 de ore mai multe acțiuni pentru reducerea riscului rutier. S-au aplicat peste 200...

Regional13 ore ago

Autoritățile locale slătinene precizează cine va primi tichetele sociale de Paște în 2024 (AUDIO)

După cum bine se știe, anul acesta Paștele va veni în două tranșe, și la cel puțin o lună distanță....

Regional13 ore ago

I.P.J. DOLJ: În anul 2023, numărul accidentelor rutiere grave a scăzut cu 7,4 % față de anul 2022 (AUDIO)

Pentru siguranța participanților la traficul rutier, polițistii rutieri doljeni au organizat, în anul 2023 peste 1800 de actiuni, dintre acestea...

National14 ore ago

MApN angajează peste 5.000 de soldaţi și gradați (AUDIO)

Au început înscrierile pentru cele peste 5.000 de posturi de soldat și gradat profesionist disponibile la nivel național. Ministerul Apărării...

National14 ore ago

Spitalele românești: Pacienţilor li se cere să cumpere de la farmacie medicamentele de care au nevoie (AUDIO)

Spitalele româneşti au probleme tot mai mari legate de finanţare. Multe unităţi se plâng că, lună de lună, banii primiţi...

National14 ore ago

La ora 19.00 va fi prezentată strategia PNL și PSD privind comasarea alegerilor (AUDIO)

Liderii PSD şi PNL au stabilit o strategie comună pentru alegerile din acest an, care urmează să fie validată, după...

Sport18 ore ago

Sorana Cîrstea o întâlnește pe croata Donna Vekic

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON