Connect with us

Info Trafic

Trafic aglomerat pe DN1

Valori de trafic ridicate pe DN1, între Predeal și Bușteni.

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorile de trafic au început să crească pe DN1 Ploieşti – Braşov, pe sensul de coborâre, ca urmare a numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre staţiunile montane de pe Valea Prahovei spre celelalte regiuni. Astfel, între Predeal şi Buşteni, circulaţia de efectuează în coloană, cu o viteză de deplasare de 20-30 km/h.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de trafic, să nu se angajeze în efectuarea unor manevre riscante de depăşire, să folosească luminile de avarie când încheie o coloană de autovehicule care încetineşte sau opreşte şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi la datorie pentru fluidizarea circulaţiei.

În ceea ce priveşte fluenţa pe celelalte artere principale, respectiv Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, Autostrăzile A3 Bucureşti – Ploieşti şi A4 Ovidiu – Agigea şi DN7 Valea Oltului, circulaţia se desfăşoară în condiţiile unor valori normale de trafic.