Connect with us

Info Trafic

Trafic de duminică…

Spre seară, circulația va crește în intensitate.

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu au fost semnalate probleme de fluență pe principalele artere de circulație.

Valorile de trafic sunt moderate pe DN1 Braşov-Ploiești, în zona staţiunilor montane de pe Valea Prahovei.

Spre seară, circulația va crește în intensitate pe DN1, pe sensul de mers către București, dar și pe A1 București – Pitești, pe DN2 Bucureşti – Urziceni şi pe DN6 Bucureşti – Alexandria.

Pe DN6 pot apărea probleme la intrarea pe segmentul Ghimpaţi – Mihăileşti, alcătuit din câte o bandă pe sens. A1 Piteşti – Bucureşti, traficul rutier se desfăşoară în condiții normale.

Autostrada A1 Piteşti – Bucureşti poate prelua fără probleme valorile ridicate de trafic, singura zonă în care se pot forma coloane este la intrarea în Bucureşti, pe Bulevardul Iuliu Maniu, pe strada Valea Cascadelor şi pe Şoseaua de Centură a Municipiului Bucureşti.

O parte din cei care și-au petrecut sfârșitul de săptămână pe Valea Prahovei vor alege ca rută spre Bucureşti DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. Le reamintim că, până în data de 15 octombrie 2015, în vederea desfăşurării lucrărilor de reparaţii la podul de pe DN1A situat în Pasul Bratocea, la kilometrul 156+502 metri, la ieşirea din Cheia către Braşov, traficul rutier se desfăşoară restricţionat, cu ajutorul semafoarelor şi al piloţilor de dirijare. În condiţii similare se circulă şi în zona Măneciu. O altă rută către București o reprezintă: DN73 Râşnov – Bran – Valea Mare-Pravăţ, DN72A Valea Mare-Pravăţ – Târgovişte, DN71 Târgovişte – Bâldana şi DN7 Bâldana – Bucureşti, cu menţiunea că acest traseu este mai lung şi străbate multe localităţi.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: politiaromana.ro

Continue Reading

ULTIMA ORA

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: