Connect with us

Info Trafic

Trafic restricționat pe Autostrada A 1 București-Pitești

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, unde circulaţia a fost în această perioadă restricţionată pe banda a doua, pentru executarea de lucrări la podul peste râul Argeş, a fost reluat traficul pe această bandă şi restricţionat pe prima şi pe cea de urgenţă, pentru terminarea activităţilor asupra carosabilului care se impun.

Astfel că pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h. Se estimează finalizarea acestora în data de 1 august 2019.

Având în vedere că de obicei valorile de trafic sunt ridicate în această zonă ca urmare a lucrărilor efectuate, conducătorilor auto li se recomandă să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule, să semnalizeze din timp schimbarea benzii de rulare şi să adopte o atitudine preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: