Connect with us

Info Trafic

Traficul de duminică

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85) Roman – Fălticeni, la kilometrul 360, în zona localităţii Tupilaţi, judeţul Neamţ a avut loc o coliziune frontală între un tir şi un autoturism. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. Circulaţia este întreruptă pe ambele sensuri.

Astăzi, 29 septembrie 2019, în intervalul orar 09:00 – 17:00,  în zona de sud a Centurii Capitalei, în zona localităţilor Bragadiru, Măgurele şi Popeşti – Leordeni, traficul se va desfăşura îngreunat, pentru a permite realizarea marcajelor rutiere la suprafaţa de rulare.

Pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsonul kilometric 20+500 de metri – 27+200 de metri, în zona localităţii Brăneşti (judeţul Ilfov), se efectuează lucrări de întreţinere a părţii carosabile. Din acest motiv, circulaţia este deviată de pe sensul către Constanţa pe sensul opus, unde traficul se desfăşoară pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Lucrările se vor încheia pe data de 01.11.2019.

Pe DN24 Iași – Vaslui, între kilometrii 178 şi 183, în zona localităţii Poieni (judeţul Iaşi), circulația se desfășoară pe un fir alternativ, ca urmare a efectuării lucrărilor de întreţinere a părţii carosabile şi de toaletare a vegetaţiei din zonă. Lucrările vor avea loc până la data de 11 octombrie 2019.

Traficul feroviar este închis în perioada 23 septembrie 2019 – 23 noiembrie 2019 pe secţia de cale ferată 409, între localităţile Vişeu de Jos şi Sighetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, unde se efectuează lucrări de întreţinere la tunelul din localitatea Runcu, între staţiile CF Leordina şi Valea Vişeului.

Până în data de 7 octombrie 2019, traficul rutier este întrerupt pe DN1D, la kilometrul 1 + 800 de metri, în zona localităţii Albeşti – Paleologu, judeţul Prahova, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la trecerea la nivel cu calea ferată Ploieşti – Buzău. Circulaţia rutieră este deviată pe rute ocolitoare.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe o singură bandă, alternativ (cu semafor) pe DN10 Buzău – Braşov, la kilometrul 82 + 632 de metri, în zona localităţii Lunca Jariştei (viaductul Giurca, judeţul Buzău) din pricina unei alunecări de teren ce a dus la tasarea platformei carosabilului. În această zonă, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este interzisă.