Connect with us

Info Trafic

Traficul de duminică

Se circulă în condiții de iarnă

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe autostrada A1 Sibiu – Deva se circulă în condiții de iarnă, în special pe tronsonul kilometric 238 (Sibiu) – 292 (Cunța, județul Alba), unde ninge abundent. Ninge și între kilometrii 292 (Cunța, județul Alba)  și 412 (Holdea, județul Hunedoara), însă fără depuneri pe partea carosabilă. Traficul este redus. Se acționează pentru deszăpezire.

Pe autostrada A1 Deva – Nădlac, în zona kilometrului 467 (Buziaș, județul Timiș) carosabilul este parțial acoperit cu zăpadă, se acționează cu material antiderapant. Traficul este redus pe intrarea în țară și moderat către ieșire.

Pe autostrada A3 București – Ploiești traficul este redus, carosabilul fiind uscat;

Pe DN1 București – Brașov și DN 1A Brașov – Ploiești, pe raza județelor Prahova și Brașov, valorile de trafic sunt reduse, carosabilul fiind umed.

Pe DN7, pe raza județului Argeș, carosabilul este umed, valori reduse de trafic, pe raza județului Vâlcea, carosabilul este uscat, valori reduse de trafic, iar pe raza județului Sibiu, ninge la această oră, se acționează cu material antiderapant, valorile de trafic fiind reduse.

Conducătorilor auto li se recomandă să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să crească distanţa de siguranţă între vehicule. În plus, conducătorii auto trebuie să verifice înainte de a porni la drum ca autovehiculele să aibă în funcțiune sistemele de dezaburire, care să le asigure o bună vizibilitate.