Connect with us

Info Trafic

Traficul de duminică

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe mai multe arte rutiere din județul Cluj se circulă în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind local sub 200 de metri.

Pe autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București – Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea, circulația se desfășoară în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind reduse la această oră.

În județul Prahova, pe DN1 București – Ploiești, pe sensul către Capitală, între kilometrii 41+600 de metri – 53+300 de metri, între localitățile Bărcănești și Pucheni, se efectuează lucrări de montare a separatoarele de sens, motiv pentru care banda a doua de pe ambele sensuri va fi restricționată. Circulația rutieră se va desfășura dirijat, cu ajutorul echipajelor de poliție rutieră.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.