Connect with us

Info Trafic

Traficul de duminică

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în județul Brașov, pe DN 13 Brașov – Sighișoara, între localitățile Fișer și Bunești, o autoutilitară încărcată cu vată minerală a intrat în impact cu separatorul de sens și s-a răsturnat pe partea carosabilă. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite. Circulația rutieră este blocată pe sensul către Brașov, se circulă dirijat, pe celălalt fir.

Pe mai multe artere rutiere din județul Harghita se circulă în condițiile unui carosabil alunecos (local depuneri de polei).

În județul Covasna, pe DN 10 Buzău – Brașov, la Întorsura Buzăului, traficul rutier se desfășoară în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind redusă, pe alocuri, sub 50 de metri.

Pe autostrada A1 București – Pitești se circulă în condițiile unui carosabil umed, valorile de trafic fiind reduse, în timp ce pe autostrăzile A2 București – Constanța (excepție face tronsonul Fetești – Cernavodă – carosabil umed), A3 București – Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea, carosabilul este uscat și se circulă în condiții normale.

În scopul executării unor lucrări de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București  – Constanța s-a instituit restricție de circulație pe tronsonul kilometric 11+500 – 17. Astfel, circulația rutieră se desfășoară pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală).

În județul Olt, circulația trenurilor se desfășoară pe un fir pe magistrala 900, la kilometrul feroviar 142+400 de metri, între stațiile CF Stoenești și Drăgănești-Olt. Anterior, din cauza unui eveniment feroviar (un marfar care avea în componență 37 de vagoane încărcate cu cereale a deraiat cu 15 dintre acestea), deplasarea trenurilor fusese întreruptă din data de 17 februarie 2020.