Connect with us

National

Traficul feroviar de călători se desfăşoară, şi astăzi, în funcţie de condiţiile meteo

Published

on

Traficul feroviar de călători se desfăşoară, şi astăzi, în funcţie de condiţiile meteo şi se înregistrează întârzieri în zonele afectate de ninsori şi viscol.

La această oră, NU sunt trenuri blocate, însă a fost suspendată circulaţia garniturilor pe relaţia Bucureşti Nord-Slobozia Veche şi retur, dar şi pe rutele Slobozia Veche-Urziceni sau Slobozia Veche-Ciulniţa, anunţă CFR Călători.


Şi traficul aerian pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti se desfăşoară normal, în condiţii de iarnă, şi nicio cursă nu este anulată din cauza vremii, însă pot apărea întârzieri generate de necesitatea degivrării aeronavelor. Călătorii pot afla informaţii legate de modificările din trafic pe paginile de internet ale celor două companii.


Potrivit meteorologilor, va mai ninge până la ora 10, în această dimineaţă. Până atunci mai este valabil un cod galben de ninsori moderate cantitativ şi viscol. Vizează Dobrogea, estul Munteniei, jumătatea sudică a Moldovei, precum şi zona Carpaţilor de Curbură. Prognoza mai arată că astăzi vor persista intensificările vântului local în estul ţării, unde zăpada va fi spulberată iar vizibilitatea scăzută.

%d blogeri au apreciat: