Connect with us

Info Trafic

Traficul unei dimineți de luni

Burniţă şi polei în Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea şi Teleorman

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 7:15, în judeţul Vâlcea, traficul rutier a fost reluat în condiţii normale pe DN64 Râmnicu-Vâlcea – Drăgăşani, la kilometrul 67, în zona localităţii Călina (comuna Prundeni).  Traficul greu a fost întrerupt din cauza unui autotren care a derapat, iar autoturismele au circulat pe lângă semiremorcă, alternativ.

În judeţul Caraş-Severin, pe DN57B, la kilometrul 83+500, între localităţile Borlovenii Noi şi Globu Craiovei, un copac a căzut pe partea carosabilă, blocând o bandă de circulaţie. Traficul rutier, care este scăzut în intensitate, se desfăşoară pe cealaltă bandă, alternativ. Zona este semnalizată. Urmează ca partea carosabilă să fie degajată după ce se luminează.

Pe autostrada A1, pe tronsonul Sibiu – Sălişte, între kilometrii 250 şi 270, vizibilitatea este de aproximativ 150 de metri, din cauza ceţii.

În judeţul Argeş, pe DN7, DN65 şi DN73 s-a acţionat cu material antiderapant (deoarece începuse să se formeze polei), iar partea carosabilă este umedă.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis atenţionări nowcasting referitoare la burniţă şi la condiţii de formare a poleiului pentru judeţele Gorj, Olt, Dolj, Vâlcea şi Teleorman. Conducătorilor auto li se recomandă să ruleze cu viteză adaptată, să mărească distanţa în mers, să nu bruscheze comenzile şi să utilizeze corespunzător luminile (de întâlnire, respectiv de ceaţă).

 

%d