Connect with us

Muzica si film

Trailerul The Godzilla vs. Kong face ravagii pe Internet

Published

on

Fani ai filmelor cu monștri, alegeți-vă favoritul!

Duminică, pe 24 ianuarie, Warner Bros. și HBO Max au dezvăluit detalii din îndelung-așteptatul Godzilla vs. Kong sub forma unui trailer, iar fanii deja își bat capul cu toate detaliile, începând cu imaginea filmului și până la alegerea monstrului preferat (deși, de fapt, singurul pierzător al luptei între monștri este orașul care ajunge ruine până la final).   , și doi dintre cei mai mari titani ai cinematografului sunt gata de acțiune. 

Noul film oferă și un pic de elemente de context asupra luptei între Godzilla și King Kong. Trailerul sugerează că între cei doi conflictul se trage dintr-un război de demult. Ca doi luptători rămași în picioare, acum cei doi sunt pregătiți să lupte pe viață și pe moarte, indiferent de consecințele asupra oamenilor jucați de Kyle Chandler, Millie Bobby Brown și Alexander Skarsgard.

Ochii ageri ai fanilor s-au grăbit să noteze pe social media că Godzilla și Kong s-ar putea să nu fie singurii luptători supradimensionați din film. Mai mulți utilizatori de Twitter au publicat capturi de ecran care descriu un MechaGodzilla, un dușman extraterestru, reptilian, al lui Godzilla, apărut prima oară în 1974. Un fan a scris pe Tweeter: „Teorie: Kong nu se luptă cu Godzilla, se luptă cu Mechagodzilla. Și altul a scris pur și simplu: „Da, a venit ceasul lui mechagodzilla!”

În timp ce unii spectatori caută surprize în trailer, alții pur și simplu trebuie să hotărască cu cine țin. Într-o mișcare deșteaptă a studiourilor Warner Bros, nici Kong și nici Godzilla nu încep filmul din postura de erou negativ. De fapt, ceea ce îi face să se poarte ca monștrii și să distrugă orașe pare doar rivalitatea personală. Asta face aproape imposibil să ținem cu unul dintre ei. De fapt, sunt numeroși fani care speră ca filmul să se termine cu cei doi monștri începând o improbabilă prietenie.

Pe Twitter, @bnacker a glumit: „Dacă vă imaginați că, după ce se luptă toată durata filmului, King Kong și Godzilla nu se dovedesc că de fapt au colaborat pentru a pune mâna pe diamant, înseamnă că nu ați mai văzut vreun film”. Între timp, @Kkirsty381 crede: „Dacă Kong și Godzilla nu devin până la urmă prieteni și împreună șterg rasa umană, ce sens mai are filmul?”

Însă nu toată lumea se gândește de partea cui să fie. Numeroși utilizatori de Twitter sunt pur și simplu atrași de calitatea imaginii din trailer. Un fan a postat o colecție de scene din trailer și a scris: „Imaginea din Godzilla vs. Kong este imaculată. Priviți aceste compoziții și modul în care filmul folosește culoarea. Va fi unul dintre cele mai de efect vizual și mai puternice blockbustere recente. Numai câteva alte blockbustere folosesc la fel de bine culoare și încadrarea…”

Alt fan observa : „Câștigătorul în #GodzillaVsKong este peisajul ca de neon.”

Fanii nu mai au mult de așteptat. Filmul ajunge în sălile de cinema și pe HBO Max pe 26 martie.

sursa: cinemagia.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: