Connect with us

Regional

Trei fotografii inedite transmit, în toată lumea, povestea Târgului de Crăciun de la Craiova

Published

on

Trei câștigători și trei povești minunate au fost selecționate dintre sute de fotografii, în urma concursului lansat de Primăria Craiova pentru promovarea Târgului de Crăciun pe site-ul European Best Destinations.

Ei sunt Anca Florescu, Marius Diaconu și Iryna Danyliuk, iar imaginile surprinse de ei vor fi admirate de sute de mii de persoane din toată lumea.

Prezent la inaugurarea târgului, Marius Diaconu este student la Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Cinematografie, fotografie, media și a câștigat concursul cu o superbă poză de la The Artist Awards.

“Când am văzut spectacolul de lumini care a fost amplasat pe scenă, am încercat să obțin cea mai bună imagine posibilă. A fost o seară uimitoare din toate punctele de vedere, al oamenilor care au fost prezenți, luminițele din Târgul de Crăciun și mai ales concertul.

Pot spune că am fost împins de mulțimea din fața mea, respectiv din spatele meu să fac poze, deoarece vedeam foarte multe telefoane care filmau în același timp sau fotografiau, astfel am decis că trebuie să imortalizez acest moment”, a declarat Marius Diaconu.

O altă fotografie selectată transmite simplu, dar elocvent, semnificația sărbătorilor de iarnă și a Târgului de Crăciun de la Craiova, care este o gazdă bună pentru toată familia – de la cei mai mici, până la bunici, dar și pentru animalele de companie.

“Am surprins și noi un moment inedit la târgul de Crăciun din Craiova. Cățelușa Titi vă urează sărbători fericite!”, a transmis Anca Florescu, participantă la concursul inițiat de Primărie.

Dar una dintre cele mai frumoase fotografii îi aparține unei mămici venite la Craiova din Ucraina. Fără niciun alt detaliu, Iryna Danyliuk surprinde, prin ochii fiului său, toată bucuria, inocența copilăriei și magia Târgului de Crăciun de la Craiova.

Mulțumim tuturor celor care au participat la concurs și îi așteptăm și la edițiile viitoare.

%d blogeri au apreciat: