DE ACTUALITATE

Trei incendii în două ore în județul Olt

Noaptea de sâmbătă spre duminică, 15/16 octombrie 2016, a adus sfârşitul pentru trei persoane surprinse în locuinţă de incendii devastatoare. Ţigara uitată aprinsă a fost cauza în ambele evenimente, în cel de-al treilea, fără victime, acţiunea voluntară fiind declanşatoare.

Primul incendiu a fost anunţat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, în jurul orei 22.00. Apelantul a anunţat că arde o casă din Caracal, dar şi că în imobil se află două persoane. Cele două persoane, un bărbat în vârstă de 40 de ani şi concubina acestuia, n-au mai putut fi, însă, salvate, trupurile fiind găsite de pompieri carbonizate.

În aceeaşi noapte, la doar o oră distanţă, şi-a găsit sfârşitul şi un bărbat de 45 de ani, din comuna Morunglav, satul Ghioşani. Proprietarul, un bărbat de 45 de ani, a adormit, cel mai probabil, cu ţigara aprinsă, lucrurile din încăpere luând rapid foc. Pompierii l-au găsit pe proprietarul casei, decedat, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului, în dormitorul locuinţei. Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore şi jumătate, locuinţa, cu suprafaţa de circa 50 de metri pătraţi, fiind distrusă în totalitate.

 

Un al treilea incendiu, soldat, din fericire, doar cu pagube materiale, s-a semnalat tot sâmbătă, 15 octombrie 2016, în jurul orei 23.00, în comuna Şerbăneşti. A ars acoperişul unei case nelocuite, intervenţia pompierilor limitând pagubele şi stopând propagarea flăcărilor la bunurile din interior şi la anexele gospodăreşti. Tot pompierii, care au intervenit timp de trei ore, au stabilit că sursa incendiului a fost o acţiune intenţionată.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: adevarul.ro

%d blogeri au apreciat: