Connect with us

Evenimente

Trei noi produse de Topoloveni, la Târgul Gaudeamus

Cu produse fără zahăr adăugat, din fructe, legume și petale de flori Sonimpex Topoloveni este Furnizor al Casei Regale a României.

Published

on

Sonimpex Topoloveni producătorul Magiunului de prune Topoloveni prezintă consumatorilor trei alimente funcționale noi, în perioada 18-22 noiembrie la Târgul Internațional de carte Gaudeamus. Magiunul de dovleac Topoloveni, dulceața de lavandă și dulceața de ardei iute, marca Topoloveana , vor fi găsite la standul 235 din Pavilionul central Romexpo. Cele trei produse sunt 100% naturale, procesate la aceleași standarde de calitate, respectând principiul de a nu adăuga zahăr, E-uri, conservanți sau aditivi.

Sonimpex Topoloveni cu magiunul de prunde Topoloveni si gama Topoloveana de produse fără zahăr adăugat, din fructe, legume și petale de flori este Furnizor al Casei Regale a României.

Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutului pentru Gust și Calitate Bruxelles, Ambassador of the ‘Romanian traditional taste’, premiat Great Taste Awards Marea Britanie.

%d blogeri au apreciat: