Connect with us

National

Trei sărbători (audio)

România a marcat, ieri, 9 mai, trei sărbători istorice importante

Published

on

România a marcat, ieri, 9 mai, trei sărbători istorice importante: Ziua Independenţei de Stat, proclamată în 1877, Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial şi Ziua Europei. Daniela Mănuţă rezumă manifestările care au avut loc cu acest prilej în marile oraşe ale ţării:

  9 Mai, Ziua Europei, a fost marcată anul acesta la Bucureşti, în prezenţa Comisarului European pentru Politică Regională, Corina Creţu. Doamna Creţu a participat la o serie de evenimente dedicate acestei sărbători, prilej cu care a atras atenţia că anul acesta este foarte împortant pentru România în privinţa absorbţiei fondurilor europene:

  Ziua Europei a fost şi un prilej pentru liderii politici de a face un bilanţ al celor 10 ani de când România a devenit membră a Uniunii Europene. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la Bucureşti, la o reuniune despre viitorul Europei, că ţara noastră nu are evoluţia mult aşteptată şi că schimbările urgente ar trebui să fie în domenii, precum agricultura sau sistemul medical:

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: