Connect with us

Regional

Trei zile cu premieră și titluri de poveste, la Teatrul Colibri!

Published

on

Furtuna, de William Shakespeare, intră, în premieră, pe scena Teatrului Colibri Craiova, vineri, 25 noiembrie 2016, la ora 19:00, într-un spectacol de Cristian Pepino, care semnează scenariul și regia, cu actorii: Marcel Iureș, Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru și Marin Fagu, care este și autorul muzicii. Decorurile sunt creația lui Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie. Cu această premieră, Teatrul Colibri închide Anul Shakespeare.

Sâmbătă, 26 noiembrie 2016, la ora 18:00 descifrăm o Poveste despre HANSEL și GRETEL, în spectacolul, după Frații Grimm, de și cu: Geo Dinescu, Marin Fagu și Mugur Prisăcaru. Puternică vizual datorită stilului steampunk, dar și atmosferei create de muzică și lumini, povestea este abordată din perspectiva relațiilor de familie, cu amintiri, traume, dragoste.

Duminică, 27 noiembrie 2016, ora 11:00 vine cu Invitație la joacă, reprezentaţie interactivă, veselă, cu năstruşnicul Zdreanţă, de şi în regia Alexandrei Davidescu, scenografia Eustaţiu Gregorian, coloana sonoră Alin Macovei-Moraru. În distribuţie: Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Alis Ianoş.

 

Preţ bilet pentru spectacolele de sâmbătă și duminică: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.

 

%d blogeri au apreciat: