Connect with us

Regional

Trenurile de persoane la control!

În această dimineaţă au fost controlate trenurile care circulă pe relația Craiova – București Nord.

Published

on

Poliţiştii cu atribuții de patrulare în trenurile de călători din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Craiova, în cooperare cu lucrători ai Grupării Mobile de Jandarmi “Frații Buzești” Craiova, au organizat astăzi o acțiune pe trenurile care circulă pe relația Craiova  – București Nord, împreună cu specialiști din cadrul S.R.T.F.C. Craiova.

În această dimineaţă au fost efectuate activităţi de patrulare şi control în 6 trenuri de călători, fiind depistate 433 de persoane fără legitimații de călătorie, cărora li s-au eliberat bilete de taxare în tren în valoare de 4.564 de lei.

De asemenea, a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu pentru neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu și au fost aplicate au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 800 de lei.

Obiectivele acțiunii au vizat creșterea gradului de siguranţă civică în trenuri şi combaterea călătoriei frauduloase și a comerțului ilicit, precum și asigurarea unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică atât pe trenurile de călători cât și în stațiile de cale ferată.