Connect with us

National

Trenurile Soarelui 2019 (audio)

Published

on

Compania Naţională de Drumuri anunţă câteva măsuri pentru fluidizarea traficului pe drumul spre mare, în minivacanţa de Rusalii.

Astfel, pe Autostrada Soarelui a fost schimbat sensul de circulaţie pe una din benzile reversibile, traficul urmând a se desfăşura pe 4 benzi în sensul Bucureşti – Constanţa şi pe 2 benzi în sensul invers.

De asemenea, în condiţiile în care, din cauza aglomeraţiei, pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere a Podului de la Feteşti pe sensul Constanţa – Bucureşti se crează ambuteiaje, CNAIR a organizat un punct suplimetar de încasare, traficul urmând a fi dirijat şi prin spatele clădirii Agenţiei de Încasare. 

Tot de astăzi revin pe şine trenurile Soarelui. Sunt 40 care vor asigura zilnic legături din toată ţara cu staţiunile de pe Litoral şi din Delta Dunării, până în 9 septembrie. Adrian Vlaicu, director de comunicare CFR Călători cu detalii pentru RRA:

Pentru Delta Dunării, zilnic va circula un tren dus-întors între Bucureşti şi Tulcea. 

Sunt oferite şi multe reduceri, iar unele trenuri Regio vor avea programul de circulaţie adaptat la mersul trenurilor estivale. Modificarile vor fi anunţate la nivel local, în gări, mai anunţă CFR Călători. 

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d