Connect with us

National

Tribunalul București a decis!

Medicul Gheorghe Burnei va fi plasat în arest la domiciliu.

Published

on

Medicul Gheorghe Burnei va fi plasat în arest la domiciliu pe o perioada de 30 de zile

Medicul chirurg ortoped Gheorghe Burnei de la Spitalul „Marie Curie” reprezintă, prin activitatea medicală defectuoasă pe care o exercită, un pericol concret pentru starea de sănătate sau chiar pentru viaţa pacienţilor săi minori – se arată în referatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care propune arestarea preventivă a inculpatului. Multe dintre operaţiile făcute de medic au avut caracter de experiment şi nu au respectat procedurile în materie, mai spun procurorii.

Potrivit documentului, în cauză există indicii privind săvârşirea de către Gheorghe Burnei a unor infracţiuni contra vieţii şi contra integrităţii corporale sau sănătăţii, în care victimele sunt minori aflaţi anterior într-o stare de sănătate precară, stare pe care inculpatul, prin acţiunile sale intenţionate, a agravat-o.

Tribunalul Bucureşti a decis ca medicul Gheorghe Burnei de la Spitalul „Marie Curie” să fie plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, într-un dosar în care este suspectat de luare de mită şi efectuare de experimente neautorizate pe copii, dar decizia nu este definitivă.

%d