Connect with us

Muzica si film

Trioul Angels aduce pop-opera la Radio Oltenia!

Primul grup pop-opera din Oltenia cântă live, duminică, 17 iunie, de la ora 20.

Published

on

Postul public regional de radio dă de știre națiunii ascultătoare că găzduiește un nou live session de zile mari, un eveniment din categoria must listen/watch ce se va auzi clar şi tare pe frecvenţele Radio România Oltenia-Craiova (102,9/ 105/ 99,8 FM, 603/ 1314 AM) şi se va putea vedea cu ochiul liber la secţiunea Video evenimente, pe site-ul www.radiocraiova.ro, ca și pe pagina noastră de Facebook, Radio România Oltenia-Craiova! Duminică, 17 iunie, de la ora 20,10, în cadrul emisiunii „Live la Radio Oltenia”, (pro)pusă în undă de același Davian Vlad. De data aceasta avem parte de pop-opera în interpretarea grupului vocal Angels, care s-a înființat la începutul anului 2017, fiind primul grup de acest gen din Oltenia.

Componența actuală a grupului Angels este:

Daniel Petrescu

Bogdan Olaru

Alin Banu

Angels reprezintă visul de ani de zile al unui om care iubește muzica bună cu toată ființa lui. Este vorba despre fondatorul grupului, Daniel Petrescu, absolvent al Școlii Populare de Arta din Craiova, anul 1997, secția canto – muzică ușoară.

Cum a luat ființă acest proiect muzical?

La început a părut un vis greu realizabil. Acest lucru și datorită faptului că nu am găsit oameni de muzică dispuși să-și sacrifice timp și chiar bani pentru realizarea acestui proiect muzical. Am gândit să fie un proiect elevat, de care Craiova culturală avea nevoie și care și-a propus, prin muzica interpretată, să aducă bucurie și mângâiere publicului iubitor de frumos Modelul pe care am dorit să-l urmăm a fost grupul internațional Il Divo,patru artiști desăvârșiți, patru oameni care au fermecat lumea cu muzica lor. Faptul ca am avut în față acest model, nu a însemnat ca ne-am îndepărtat de la dorința noastră de a fii originali, chiar unici prin interpretarea noastră! După câteva luni de căutări am reușit să conving să se alăture proiectului, trei băieți care iubesc muzica. Am început repetițiile în sala de spectacole a Centrului Cultural din comuna Carcea, o sală minunată cum nu există în multe orașe din țară. Am conceput un repertoriu adecvat acestui stil muzical, iar eforturile noastre au fost încununate imediat de succes. Astfel, la sfârșitul lunii aprilie 2017, am cântat în deschiderea unei trupe de artiști profesioniști din Italia, eveniment care a avut loc în sala de spectacole a Centrului Cultural Carcea, la noi acasă, unde am beneficiat de sprijinul necondiționat al unui primar tânăr și destoinic,Valerică Pupăză. Având în vedere că eram la început și nimeni nu ne cunoștea, succesul a fost uriaș. Interpretarea noastră a ridicat sala în picioare, lucru care ne-a făcut mândri de ceea ce realizasem, și, mai ales, a reprezentat o motivație în plus pentru  a continua acest proiect.

Începutul a fost un mare succes. Care au fost următorii pași?

După acest spectacol am fost invitați să cântăm în deschiderea unor evenimente importante din Craiova și încet, încet, lumea a început să ne cunoască. Aș vrea să subliniez că Angels există pentru oameni, că ne implicăm în acțiuni caritabile și așteptăm invitații la astfel de concerte. Dacă Dumnezeu ne-a dăruit acest talant, dorim să-l împărțim cu toți oamenii și să devenim un „pansament” pentru cei aflați în suferință, pentru cei care au nevoie de ajutor! Muzica, alături de credință este tămăduitoare!

Cine face parte din acest proiect?

La scurt timp au început diverse frământări în grup, iar unul dintre băieți a părăsit proiectul. Din fericire, Dumnezeu ni l-a scos în cale pe Bogdan Olaru, tenor la Opera Română din Craiova, un artist extrem de valoros, un om alături de care a crescut forța grupului, care a adus cu el seriozitate, talent și dăruire. El este artistul care prin talentul, seriozitatea și ambiția cu care se dedica acestui proiect, m-a făcut să-l numesc Golden Boy, un apelativ pe care îl merită cu prisosință! Am reînceput repetițiile și, în scurt timp, am realizat două videoclipuri cu piese precum „Regresa a  mi” și „My Way”,videoclipuri realizate cu ajutorul a doi oameni minunați care ne-au fost alături de la început, necondiționat, și cărora le suntem profund recunoscători, e vorba de doi meseriași, Daniel Miertoiu și Costi Gioroiu! Apoi, doi membri ai grupului, au renunțat să mai facă parte din proiect, din motive personale și așa ni s-a alăturat Alin Banu, un tânăr deosebit, cu inițiativă și cu o voce excepțională, un artist cu experienta unui concurs precum X-Factor. Astfel, după aceste frământări, inerente unui grup tânăr, de comun acord, am hotărât să consolidam acest grup în formula de trei, drept pentru care am început repetițiile în acest format care sperăm să se bucure de succes. Sperăm să cristalizăm această formulă, pentru că avem multe lucruri deosebite  de realizat, Angels este un nume care ne responsabilizează să fim din ce în ce mai buni, sa fim din ce în ce mai mult alături de oameni! Nu aș vrea sa omit un om minunat care ne-a fost mereu alături și care ne-a sprijinit in acțiunile noastre. Este vorba despre Mircea Negrilă, managerul firmei Netrom, căruia îi suntem profund recunoscători. Angels înseamnă seriozitate, profesionalism, pasiune, credință și iubire!

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: