Connect with us

Muzica si film

Trupa craioveana DLT Family, prima campioana nationala la categoria BREAKING!

Published

on

Weekend-ul trecut a avut loc la Timisoara primul Campionat National de DS Breaking din Romania, la care trupa craioveana DLT Family, una dintre cele mai longevive trupe de breaking din țară, a reusit sa se claseze pe prima pozitie la sectiunea de breaking.

 DLT, adica: Dynamic Looney Toones, a fost înființată prin unirea trupei Dynamic, formata din Boxy, Duval si Yoko din Craiova, si trupa Looney Toones formata din Pyciu Emil Soto Dragonu si Ghiță din Barlad, respectiv Tecuci, in 2004 la concursul de la Lugoj, unde au luat locul 2 si au decis sa ramana in aceasta formula unind cele doua trupe, in momentul de față DLT.

DLT Family a devenit weekend-ul trecut prima trupă care a castigat campionatul national de breaking, organizat de Federatia Romana de Dans Sportiv. Are la activ alte numeroase competitii câștigate pe plan național si internațional, ca trupă, dar si individual.

Unul dintre membrii trupei, Victor Naicu, a fost prezent marti dimineata in Studioul Radio Oltenia- Craiova, pentru a ne impartasi “la cald” impresiile, dupa prima competitie nationala de acest gen din tara.

Asculta mai jos interviul acordat de Victor Naicu, DLT Family, lui Andrei Raduica, la rubrica Invitat la matinal la ROC de marti, 11 mai:

https://www.facebook.com/EurosportRO/videos/271506754700560/UzpfSTQ1NzI0MDg5Nzc0NTIyNjoyMTg3OTIzNDc0Njc2OTUx/

Sursa video: www.facebook.com/EurosportRO

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: