Connect with us

Muzica si film

Trupa Uriah Heep – 50 de ani de existență, sărbătoriți la București

Published

on

Trupa rock Uriah Heep va marca jumătate de secol de existenţă, printr-un turneu, care ajunge şi la Bucureşti, în 2022. Grupul britanic va cânta la Sala Palatului, pe 27 octombrie.

Trupa a fost înfiinţată la Londra, în 1969, şi este considerată una dintre cele mai importante formaţii rock ale anilor `70. De-a lungul anilor, Uriah Heep a susţinut concerte şi turnee în întreaga lume, a lansat 24 de albume de studio, iar cel mai recent este „Living The Dream”, apărut în 2018. Printre piesele sale cele mai cunoscute se numără „Gypsy”, „Easy Livin`”, „July Morning” şi „Lady in Black”, aceasta din urmă beneficiind de o variantă cântată împreună cu trupa românească Iris.

Uriah Heep a suferit numeroase schimbări de componenţă, iar, în prezent, chitaristul Mick Box este singurul membru activ din formula originală a trupei.

Evenimentul de la Bucureşti va avea loc în conformitate cu normele în vigoare la momentul respectiv. Primele 100 de bilete din fiecare categorie, au preţ special şi vor fi puse în vânzare pe 2 decembrie, la ora 11.00, în reţeaua iabilet.ro.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: