DE ACTUALITATE

Turneul de tenis de la Indian Wells a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat astăzi ATP, citată de Reuters

Turneul de tenis de la Indian Wells, unul dintre cele mai importante din circuitele ATP şi WTA, ce urma să se desfăşoare între 8 şi 21 martie în California, a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat astăzi ATP, citată de Reuters.

În alt comunicat, organizatorii au afirmat că vor colabora cu ATP, WTA Tours şi cu sponsorul BNP Paribas pentru a confirma noile date de desfăşurare a competiţiei. Ei au precizat că decizia amânării a fost luată după consultări cu autorităţile sanitare şi cu proprietarul turneului, Larry Ellison.

Startul ediţiei din 2021 a Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, a fost deja amânat cu trei săptămâni, până pe 8 februarie, din cauza măsurilor sanitare impuse de autorităţile din această ţară pentru evitarea răspândirii Covid-19, între care o perioadă de carantină de două săptămâni pentru participanţii la competiţie, după sosirea lor în Australia.

%d blogeri au apreciat: