Connect with us

National

Turneul Național Flautul Fermecat: Jazzparale, primul concert la Caracal

Published

on

Flautistul Ion Bogdan Ștefănescu, împreună cu partenerii săi de scenă, Sorin Petrescu (pian) și Doru Roman (percuție), invită publicul din România la o nouă ediție a Turneului Național Flautul Fermecat – Jazzparale și, totodată, lansează pe piața muzicală un nou concept.

Plecând de la muzica lui Mozart și Beethoven, artiștii aduc în fața publicului prelucrări sau piese inspirate din muzica celor doi corifei ai clasicismului, precum și hituri ale muzicii tradiționale americane sau românești, într-un original melanj de jazz simfonic, jazz clasic, jazz contemporan și jazz ”agricol”, în care ritmurile de geamparale și călușari au menirea de a încinge spiritele.

Leonard Bernstein, Leroy Anderson, Dave Brubeck, Christoph Keller sau Johnny Răducanu alcătuiesc un periplul muzical de neuitat, în care publicul va fredona, va dansa și, mai ales, va pleca mai bogat, cu jazzparalele întipărite în memoria afectivă.

Turneul începe la Caracal (6 iunie), ajunge la București (9 iunie), Deva (10 iunie), Bistrița (11 iunie), Iași (18 iunie) și se încheie la Sibiu (6 iulie).

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON