Connect with us

Evenimente

Ucrainieni de negăsit (audio)

Doi dintre cei 6 cetăţeni ucraineni care s-au rătăcit acum trei zile în Munţii Maramureşului nu au fost găsiţi nici până la această oră

Published

on

Doi dintre cei 6 cetăţeni ucraineni care s-au rătăcit acum trei zile în Munţii Maramureşului nu au fost găsiţi nici până la această oră, iar – pentru moment – vremea nefavorabilă nu permite reluarea căutărilor. Primele două persoane au fost salvate sâmbătă, iar un al treilea bărbat a fost extras ieri cu elicopterul. Cea mai dificilă intervenţie a fost în cazul celui de-al patrulea ucrainean, pentru că elicopterul nu a putut ateriza în locul în care acesta fusese localizat. A ajuns la el şeful Serviciului Salvamont Maramureş, Dan Benga care a povestit – la Radio România Sighet – că, la coborâre, a trăit cea mai grea misiune de salvare din activitatea sa.

Şeful salvamontiştilor din Maramureş spune că oamenii lui au arătat, încă o dată, prin modul în care au intervenit, că sunt de toată isprava. Cu tot efortul lor, salvarea celor 4 bărbaţi ucraineni nu ar fi fost posibilă fără ajutorul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

%d blogeri au apreciat: