Connect with us

International

Ultimul mesaj publicat pe Facebook de șoferul care a ucis 10 oameni la Toronto

Cele 10 persoane decedate şi 14 rănite sunt majoritatea …

Published

on

Alek Minassian, şoferul acuzat că a intrat cu o dubă în pietoni în Toronto şi a omorât 10 persoane, l-a elogiat cu câteva minute înainte de atac pe Facebook pe Elliot Rodger, care a ucis şase persoane în urmă cu patru ani, scrie BBC.

Facebook a confirmat că postarea lui Minassian, în care îl laudă pe Elliot Rodger, un tânăr din California care a omorât şase persoane într-un atac armat în Isla Vista, în 2014, şi apoi s-a sinucis, este autentică.

„Rebeliunea Incel a început deja! Vom înlătura toţi „Chads” şi „Stacys”! Veneraţi-l pe gentlemanul suprem Elliot Rodger!”, a scris Minassian pe Facebook.

El s-a referit şi la grupul misogin „incel” de la Reddit. Termenul „incel” se referă la un grup interzis de pe site-ul Reddit, folosit de Rodger, unde bărbaţii tineri se plângeau că nu sunt atrăgători şi că nu au parte de activitate sexuală, de cele mai multe ori dând vina pe femei.

Chads şi Stacys înseamnă femeile şi bărbaţii atractivi care sunt percepuţi ca „indisponibili” pentru „incels”, prescurtare de la „celibatar involuntar”.

Cele 10 persoane decedate şi 14 rănite sunt majoritatea sunt femei, conform Poliției, care nu a anunţat încă oficial identitatea victimelor.

Sursa: stirileprotv.ro

%d blogeri au apreciat: