Connect with us

National

Un deţinut şi-a incendiat celula

A fost demarată o anchetă internă pentru a stabili modul în care s-a produs incidentul.

Published

on

Un deţinut din Penitenciarul Spital Bucureşti Jilava a provocat un incendiu în camera de deţinere în care se afla cazat singur, potrivit unui comunicat de presă al penitenciarului.

„În data de 18.08.2016, în jurul orei 09.35, un deţinut aflat în custodia Penitenciarului Spital Bucureşti Jilava, cunoscut cu afectiuni psihiatrice, a provocat un incendiu în camera de deţinere în care se afla cazat singur. Precizăm că nu au fost afectate celelalte spaţii de cazare şi nicio persoană custodiată sau vreun angajat nu au avut de suferit în urma evenimentului”, potrivit comunicatului de presă emis de reprezentanţii Penitenciarului Spital Bucureşti – Jilava.

Incendiul a fost lichidat imediat şi a fost cerut, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, sprijinul unui echipaj de ambulanţă şi pompieri.

Deţinutul nu a fost rănit, însă a fost transportat la un spital din reţeaua sanitară publică pentru efectuarea de investigaţii suplimentare.

La nivelul Penitenciarului Spital a fost demarată o anchetă internă pentru a stabili modul în care s-a produs incidentul.

 

Sursă: Mediafax

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: