Connect with us

Regional

Un nou Serviciu de Evidență a Persoanelor în județul Gorj

Cetățenii din Țicleni își vor putea face actele de identitate în orașul lor.

Published

on

Cetățenii din Țicleni își vor putea face actele de identitate în orașul lor.

Autoritățile au demarat procedura de înființare a unui Serviciu de Stare Civilă și de Evidență a Persoanelor, fiind nevoie doar de un aviz pentru începerea activității.

Cetățenii din Țicleni își vor putea face actele de identitate în orașul lor. Autoritățile au demarat procedura de înființare a unui Serviciu de Stare Civilă și de Evidență a Persoanelor, fiind nevoie doar de un aviz pentru începerea activității.

Potrivit lui Radu Constantin primarul orașului Țicleni ” Se va înființa un serviciu de evidență a populației și se va muta și starea civilă într-o clădire, care a fost deja a fost amenajată. Aici va funcționa serviciul de stare civilă și evidența persoanelor. Totul este pregătit, dar așteptăm un aviz să-i dăm drumul. Credem că la 1 ianuarie cetățenii din Țicleni își vor face actele de identitate aici”.

Noul Serviciu de Evidență a Persoanelor din Țicleni a fost înființat in sprijinul locuitorilor care erau nevoiți să parcurgă zeci de kilometrii pentru a-și elibera actele de identitate.

Interviu realizat de reporter Radio România Oltenia- Craiova, Florina Bălăescu

primarul orașului Țicleni – Radu Constantin