Connect with us

CULTURAL

UNITER: A început Campania ”Artiștii pentru artiști”, ediția a XX-a

Published

on

Uniunea Teatrală din România – UNITER, împreună cu instituțiile de teatru din România, a dat startul unei noi ediții a Campaniei Naționale „Artiștii pentru artiști”.O ediție de sărbătoare,un maraton caritabil dedicat artiștilor care, din diferite motive, nu mai pot crea misterul teatral, pentru o vreme sau pentru totdeauna.

Anul acesta, ambasadorul Campaniei „Artiştii pentru artişti” este Nicu Alifantis, reputat muzician, cântăreț și compozitor de muzică folk și muzică de teatru. Cu altruism și totală deschidere, artistul a venit în întâmpinarea acsetui program anual, oferindu-se să susțină, în luna iunie, un turneu național – Alifantis & FragileBand – dedicat acestei cauze (https://alifantis.ro/concerte/).

”Fiți parte din schimbarea de atitudine faţă de situaţia delicată a unora dintre artiştii români! Cumpărați bilete la spectacolele de teatru din cadrul campaniei și contribuiți în mod direct la alimentarea Fondului de Solidaritate Teatrală – RO14BRDE445SV17256174450!

Mesaj video ambasador: https://vimeo.com/925369834?share=copy

Programul celor 39 de spectacole, din toată țara, parte din a 20-a ediție a Campaniei Naționale „Artiștii pentru Artiști”, poate fi consultat pe site-ul www.uniter.ro.