Connect with us

Sport

Universitatea Craiova – Dinamo se joacă la Drobeta-Turnu Severin

Luni, 4 noiembrie 2019, ora 20.30

Published

on

Meciul dintre Universitatea Craiova şi Dinamo Bucureşti, din etapa a 15-a a Ligii I de fotbal, va avea loc pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin, a anunţat clubul craiovean pe Facebook.

„Cu „câinii” la Severin. Cu toate promisiunile făcute de cei implicaţi, meciul cu Dinamo Bucureşti este practic imposibil să se desfăşoare pe Stadionul „Ion Oblemenco.”, se arată în comunicat, având în vedere că pe stadionul craiovean se fac operaţiuni de schimbare a gazonului.

Abonaţii şi suporterii care au achiziţionat deja bilete sunt aşteptaţi oricând la oricare dintre punctele de vânzare ale clubului pentru a intra în posesia unei invitaţii într-un loc similar pe Stadionul Municipal din Drobeta-Turnu Severin. Cei care au achiziţionat deja bilete pot opta şi pentru varianta în care li se returnează banii, precizează clubul.

Totodată, abonaţii clubului Universitatea Craiova care doresc să beneficieze în mod gratuit de transport dus-întors la meci trebuie să se prezinte până vineri, 1 noiembrie 2019, la unul dintre punctele de vânzare pentru înscrieri.

Conform anunţului iniţial, clubul Universitatea a pus în vânzare bilete la preţurile de 15 lei (peluze), 30 de lei (tribuna a II-a), 40 de lei (tribuna I), 70 de lei, respectiv 100 lei (tribuna VIP).

În tur, Universitatea a învins-o pe Dinamo cu scorul de 2-0.