Connect with us

Sport

Universitatea Craiova învinge Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu 3-1 în debutul lui Gâlcă

Published

on

Într-un meci plin de evenimente, Universitatea Craiova a obținut o victorie impresionantă în deplasare împotriva lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, cu un scor de 3-1. Această victorie a avut loc în etapa a cincea a fazei play-off a Superligii de fotbal și a marcat debutul antrenorului Constantin Gâlcă pe banca tehnică a echipei craiovene.

Echipa a deschis scorul rapid în minutul 11, când hondurianul Denil Maldonado a înscris un gol spectaculos, fără preluare, din interiorul careului, la un corner. A urmat apoi golul marcat de Andrei Ivan în minutul 26, după o centrare excelentă din partea lui Ștefan Vlădoiu. Francezul Lyes Houri a adus al treilea gol pentru Universitatea în minutul 68, după ce mingea a ricoșat dintr-un adversar.

Deși Sepsi OSK a reușit să își înscrie un gol de onoare în minutul 40, prin Marius Ștefănescu, dintr-un penalty acordat pentru henț la Juraj Badelj, Universitatea a controlat jocul în mare parte.

Universitatea a fost însă nevoită să facă față unor probleme de accidentare pe parcursul meciului, pierzând jucători importanți precum Nicușor Bancu, Andrei Ivan, Elvir Koljić și Denil Maldonado.

Această victorie este cu atât mai importantă pentru Universitatea Craiova, având în vedere că echipa venea după trei înfrângeri consecutive, două în campionat și una în Cupa României. Cu un start impresionant sub conducerea lui Gâlcă, echipa pare să își fi regăsit forma și să își îndrepte direcția către performanțe mai bune în viitorul apropiat.

Sursă foto: facebook.com/universitatea craiova