Connect with us

Sport

Universitatea Craiova remizează cu FC Botoșani la revenirea lui Corneliu Papură pe banca tehnică

Published

on

FC Botoșani – Universitatea Craiova 0-0

Universitatea Craiova, aflată la primul meci de la revenirea tehnicianului Corneliu Papură, a remizat în deplasarea de la FC Botoșani, scor 0-0, în runda cu numărul 11 din Liga 1.

Debutul partidei a fost marcat de un episod extrasportiv. Istvan Kovacs trebuia să fie la centru, însă a fost înlocuit cu rezerva Bogdan Dumitrache, după ce a aflat că are coronavirus, chiar la stadion, cu 10 minute înaintea startului confruntării. 

Primul act a aparținut gazdelor. Halkiadakis și Rodriguez nu au nimerit poarta lui Pigliacelli din poziții ofertante. Spre finalul reprizei, Dan Nistor a fost și el aproape de gol. Șutul acestuia a fost blocat de Chindriș.

Oltenii au preluat controlul în repriza secundă, iar Căpățînă l-a pus la încercare pe Pap cu o execuție de la 25 de metri, reținută de goalkeeper-ul moldovenilor. 

Tabela a rămas nemodificată până la final, în ciuda presiunii exercitate de craioveni. Astfel, în eventualitatea unei victorii luni cu Gaz Metan Mediaș, FCSB se poate desprinde în fruntea clasamentului la două puncte de Universitatea Craiova.

gsp.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: